8 Dagar kvar…

Ja snart är det dags förhoppningsvis bär det av. kl 19 den 15e är det planerat till, just nu är det lite strul med visumet så be gärna för att det ska lösa sig i tid så att jag kan komma iväg.

Just nu är jag hemma, jag försöker att styra upp min sista vecka i Sverige på ett tag, packlist, saker ska införskaffas och vacciner ska tas.
Det blir bara kaos i min hjärna när jag tänker på det ännu lever jag kvar i min trygga värld om jag inte tänker på det en liten stund till kan jag skjuta det framför mig, men klumpen finns där iaf. Så det är bara att ta tag i det så kan jag njuta av tiden däremellan med mina vänner.
Men vad tar man med sig på en 7 månader lång resa eller ska man kalla det en flytt?

MVH
Peter Karlbom

Ps. skickar med en bild från ett höstklätt skäckerfjäll en av dom sakerna jag kommer sakna med Sverige, tystnaden och lugnet..
skackervand 18

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kina 09/10. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s