Att hitta en vardag…

Nu är klockan fortfarande tidig morgon hemma i Sverige och jag har hunnit med att lämna in tvätt, träffat thailändska vänner, kopiera ekonomisk rapport, hälsat på en sjuk ”elevhemsmamma”, besökt postkontoret, ätit ”pat thai” (en traditionell thailändsk maträtt) och sovit middag här i Mae Sariang.

Nu börjar det spännande uppdraget att förbereda inför kvällens engelska- lektion. Det är fotbolls snack som gäller med de 16 sköna killarna som är överallt samtidigt. Vi hoppas på en kväll full med överraskningar och nya utmaningar vilket det har varit mycket av redan hittills.

Jag har förstått att det kommer att bli en skola i att improvisera de här månaderna vi spenderar i Thailand. Hela tiden dyker det upp oväntade saker som man inte riktigt planerat, en grym utmaning men otroligt spännande.

På lördag planerar vi att ha julbak i vårt hus tillsammans med alla de äldsta elever på hemmet, senast vi bjöd hem till ”ungdomshäng” blev det en riktigt skön kväll så vi ser fram emot att lära känna dom mer den här helgen.

Vi börjar hitta lite olika vardagsrutiner här i Mae Sariang vilket känns skönt efter mycket resande hit o dit i och med visum och språkstudier.

Vi tar mycket som det kommer och det verkar som att vi båda trivs bra med det just nu. I helgen hann vi faktiskt med en utflykt tillsammans med några vänner vi hittat här, de bjöd med oss till ett solrosfält där vi tältade en natt..resan innehöll otroligt mycket mer men det kan vi ta en annan gång..

Ta hand om er så får vi omsluta varandra i böner om beskydd och inspiration till ett fortsatt arbete oavsett var vi är!

Andrea

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Thailand 09/10 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s