En snöig dag på arken

För några veckor sedan kom den första snön till Arken, den är sedan länge borta men jag vill ändå berätta om en av de snöiga dagarna.

På morgonen hade jag lektion med klass 2 som vanligt på måndag morgon tillsammans med John och Jessica. Efter lektionen bestämde vi oss för att ta en bild av hela klassen (inkl. Lärare) ute i snön.

Efter lunch gick vi med några av eleverna för att köpa en mössa och vantar. Vilket väljande. Alla mössor skulle provas gärna 2 ggr. Men det blev en mössa tillslut. Väl tillbaka på skolan bestämde vi oss för att äta lite glass, så vi köpte varsin glass och en till David. Gissa om vi blev idiot förklarade. Äta glass när det snöar och är kallt. David sa ”crazy men do crazy things” åtskilliga gånger under eftermiddagen. Men roligt hade vi!

Det blev mest bilder denna gång

MVH Peter

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kina 09/10 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s