En liten halsning fran Ecuador!

Nu har Kaisa och jag borjat vart arbete som praktikanter har i Quito, Ecuador. Den forsta tiden har vi varit pa skolan Apg29. Det var en underbart valsignad tid pa skolan. Vi har lart oss mycket om Jesus och om oss sjalva. Det har varit fantastiskt att se det starka band som finns bland kristna varden over, trots spraksvarigheter.

Nu har vi lamnat Santa Rosa i el Oriente och borjar jobba som praktikanter for equmenia i Quito. I en stadsdel som heter La Bota (stoveln). Vi ska jobba i kyrkan dar (Cristo victorioso(den segrande kristus)) och aven jobba pa kontoret for Pacto-kyrkan. I kyrkan ska vi hjalpa till med lovsang, sondagskola och ungdomsgrupp och pa kontoret ska Kaisa jobba med Apg 29 och jag med scouting. Idag har vi borjat pa riktigt med vart arbete pa kontoret. Det kanns jattebra!

 Forra veckan var vi i Guayaquil for att besoka kyrkorna dar och fira det nya aret. Det var superkul och vi har fatt massa vanner i kyrkorna dar.

Till helgen ska vi till Montecristi. Det ar ett arsmote for scouterna. Just nu ar vi pa kontoret och forbereder allt. Det kommer att bli en lang men trevlig helg tror jag. Jag skriver mer om detta nasta vecka.

 Gott nytt ar! Kaisa och Nicolina genom Nicolina

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Ecuador 09/10 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s