Finbesök

Praktikanterna och kyrkans ungdom i Kongo förärades under förra veckan ett besök av Pasteur Patric och Mama Ulrika, tillika generalsekreterare respektive internationell koordinator pa equmenia. En san jäktig vecka har jag inte haft sen jag lämnade Sverige! Tjenare vilket schema, och vilket tempo de drog med mig i! Jag följde med som tolk at Patric, vars franskakunskaper är aningen begränsade, och fick pa sa sätt dels anstränga hjärnan för fullt och dels sitta med i fler möten än vad jag gjort totalt under tiden här i Kongo. Tror jag i alla fall, det känns sa. Ovant. Tröttande. Men kul! Att ha ett schema, att ha lite brattom, att göra lite konkret nytta. Och intressant att fa lite mer insikt i de projekt som equmenia och JEEC planerar och driver tillsammans.

Sen är det förstas alltid lika tacksamt när nagon anländer fran Sverige och man far ta emot en liten ranson knäckebröd och svenskt lösgodis..!

Tack för att ni kom Ulrika och Patric! Det var jättekul att fa visa upp mitt andra hemland för er där hemifran, att fa prata ut om allt viktigt och oviktigt man kan tänka sig, och framförallt att inte längre vara blekast i Brazza!

Puss pa er

/Sara

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kongo-Brazzaville 09/10. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s