Tillbaka på skolan

Igår startade vi upp med att ha lektioner igen, på morgonen hade jag engelska med klass två för första gången denna terminen. Jag försökte prata med dem om det Kinesiska nyåret och vad de har gjort över lovet, med det total floppade. Klassen lyssnade inte alls på vad jag sa och lektions planeringen funkade väldigt dåligt. Dessutom var det omöjligt att få tyst på dem, förutom på rasten då var de tysta. Min lektions planering var kanske inte heller den bästa såhär långt, så jag behöver nog jobba på den innan nästa lektion på torsdag.

På eftermiddagen hade vi en öppnings ceremoni för den nya terminen. Det inleddes med en hel hög tal, på Kinesiska väldigt inspirerande (inte) men sedan framträdde eleverna med en hög olika danser. Det är alltid trevligt att titta på.
mg_0095
mg_0086
På onsdag är det dags att förnya visumet igen så be gärna för att det går smärtfritt.

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kina 09/10 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s