Sök som praktikant till nästa gång

Det börjar bli dags att söka till equmenias praktikant program. Vill du göra ditt livs resa och lära känna en ny kultur? Vi snackar inte om att åka på besök och spana in ett annat ställe. Vi snackar få en chans att få lära känna nya människor och en ny kultur på ett djupare vis. Du kommer att vara iväg mellan 7-8 månader så det kommer finnas gott om tid (men tro inte att det är så länge som det låter) att vara glad, arg, förvånad, förtvivlad och alla andra känslor du kan tänka dig. Det kommer att vara något av det bästa du gjort och ibland kommer det kanske att kännas som det absolut sämsta val du gjort. Du kommer att få vara med om saker du aldrig trodde kunde ske. Du kommer lära dig om saker du inte viste fanns. Du kommer att ha långtråkigt. Det kommer att vara himmel och helvete. Men jag lovar att det kommer att bli en upplevelse för livet!
Här har du möjligheten, equmenia sänder till hösten praktikanter till Palestina/Israel , Kina, Thailand och Republiken Kongo. Sök innan den 15 April!www.equmenia.se/praktikant
equmenia flyer

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kina 09/10 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s