Ibra gor mal under stjarnorna

I forra veckan har vi haft ett lager for alla lagkaptener fran fotbollsskolan. Vi akte till en anlaggning strax utanfor Brazza vid Djiri. Dar hade vi utbildning med seminaruim om hur en kapten ska upptrada, vilken roll en kapten har och aven om atervinning och hur viktigt det ar att vara radd om miljon. Just miljon ar nagot som inte sarskillt manga kongoleser tanker pa, det ligger sopor overallt och i Gothiaprojektet jobbar vi mycket med att beratta och utbilda barnen i hur viktigt det ar att ta hand om miljon. Vi var dar borta i 3 dagar, under onsdagen fick vi tillgang till en TV sa vi satt under bar himmel och tittade pa Arsenal-Barcelona. I Kongo, mitt ute i ingenstans sitter jag och ser hur Zlatan trycker in tva kanon mal, jag tittar upp och ser stjarnor, i bakgrunden hor jag hur syrsorna spelar. Vilken kansla!!
Tiden flyger ivag har och nu har vi endast tva veckor kvar pa kongolesisk mark. Under den tiden ska vi hinna med mycket, souvenirer ska kopas, vi ska hinna traffa alla har nere en sista gang, hinna ata pa den dar goda resaturangen, ha de fa traningar som aterstar, hinna njuta av tiden som ar kvar, kanske gora en sista utflykt och kanske om tiden finns forsoka fixa en liten branna sa det syns att vi varit i afrika.
/ Simon

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kongo-Brazzaville 09/10. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s