Nu är vi här!

 Efter drygt 20 timmars restid (inklusive all väntan på flygplatser) är vi äntligen framme i Chiang Mai. Vi har förvirrat vimsat omkring på både Paris, Bangkoks och Chiang Mais flygplatser.

Det började redan på Arlanda. Vad vi inte visste när vi skulle checka in våra väskor var att det stod Humanitary Fare på våra flygbiljetter(?). Därför blev vi något oroliga när han frågade efter ett intyg, som vi trodde att vi hade glömt! Som tur var hittade vi dem tillslut båda två.

 I Paris hade vi problem att hitta till säkerhetskontrollen (pilarna vi följde satt åt fel håll). I Bangkok ägnade vi onödig tid till att vänta på vårt bagage, som så smidigt redan var på väg till Chiang Mai. Framme i Chiang Mai följde vi stömmen och gick till fel rullband för bagaget (såklart). Men som tur var lyckades Ulrika (som skulle hämta oss) hitta oss och vi fick våra väskor!

Nu sitter vi här på vårt rum, trötta och svettiga med fläkten på högvarv. Utanför hör vi syrsorna och grodornas ljuva sång, vi kommer nog att sova gott inatt!

 

 

 

 

  

 

Lite bilder från resan!

/Louise och Johanna

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Thailand 10/11. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu är vi här!

 1. Carin, Lars och Linn skriver:

  Hej!
  Vad skönt att höra att ni är framme! Vi förstår att ni måste vara trötta efter en så lång resa!
  Vi har idag pratat med din mormor och morfar Johanna och frågade så klart om gårdagens avsked under tiden de smakade på scoutkorv. 🙂
  Vi vill önska er båda all lycka till nu, och Sov så gott!
  Kram Carin, Lars och Linn.

 2. Linnea och Karin skriver:

  Å! Vad skönt att ni är framme säkert (trots förvirring och krångel). Hoppas att ni får lika fina första dygn i Chiang Mai som vi har här!

  Pussar från Linnea och Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s