Härligare människor får man leta efter!

Nu har vi bott här i lite drygt en vecka! Just nu känns allt väldigt bra; vi träffar trevliga människor, besöker spännande platser och har börjat lära oss språket (lite grann i alla fall).

Idag var vi i Pwo-Karenkyrkan som vi nästan bor granne med (deras lokal påminner väldigt mycket om ett garage). Trots den lilla lokalen och att vi inte förstod mycket av vad som sades eller sjöngs, så upplevde vi gudstjänsten som väldigt  härligt och stämningsfull. Jag tror att nästan 2/3 av alla i kyrkan var ungdomar, härligt!

Vi blir väldigt uppskattade av alla karener vi träffar, det är många som vill prata med oss både för att vi är nya och för att de så gärna vill öva på sin engelska! Hur som helst så är människorna verkligen underbara här – inte konstigt att vi trivs så bra!

Ha det gott!

Kram/ Louise

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Thailand 10/11. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s