Grönt är skönt

Thailand är så otroligt vackert just nu i all sin grönska och man bara njuter. Idag fick vi verkligen uppleva det då vi gjorde en utflykt till Buatong waterfall som ligger en bit utanför staden. Tack vare den sträva stenen kunde man gå och klättra upp och ner i fallet medan vattnet strömmade mot en. Det var helgalet och så kul!

Imorgon blir det troligtvis ett besök till pwokaren-kyrkan och sedan mera thai-plugg. Vi ser fram emot veckan som ligger framför så hörs vi här snart igen.

 Johanna

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Thailand 10/11. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Grönt är skönt

 1. Ingvar och Ewa Skeppstedt skriver:

  Vilka fina bilder från Buatong! Där har vi varit med många SBUF/Equmeniapraktikanter och roat oss. Fick ni se grottan också?
  Vi kommer till ChiangMai 18 oktober. Hoppas vi ses någon dag, där eller i MaeSariang. Det är kanske dags för er att fara dit snart.
  Ta vara på varje dag! Tiden går fort när man har roligt.
  Hälsningar från Ingvar och Ewa

 2. equmenia skriver:

  Tack! Vi förstår att det är ett populärt utflyktsmål, vattenfallet var så vackert! Tyvärr såg vi inte grottan men det kanske blir senare. 🙂 Roligt att ni kommer hit, det ska bli trevligt att få träffa er. Vi kommer att bo hos Ernviks samtidigt som er så där kommer vi ses. Kanske i Mae Sariang också dit vi flyttar den 23 oktober. Ha det så bra och hoppas ni får en trevlig resa hit till Thailand 🙂 Hälsningar Louise och Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s