Maten

Vi blir bortskamda med riktigt god och fin mat har. Vi far frukost, middag och kvallsmat valdigt mycket mat an sa lange for att vara har nere. Det far bli till att trappa ner stegvis och forsoka smalta in i det afrikanska vardagslivet, ingen viktminskning i narheten som det ser ut nu. Den arikanska maten ar god och spannande och vi har bara provat en liten del hitills. Jag lagger in lite bilder sa ni kan fa se godsakerna.

/Martin

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kongo-Brazzaville 10/11. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Maten

  1. Sara W skriver:

    Äre papaye i mitten? Bra mot förstoppning har jag lärt mig, men om så inte är fallet så akta dig för att äta för mycket… ;P

    Vad gillar ni manioc då..?
    Bon apetit!

  2. David & Martin skriver:

    sara det stammer de e papaye i mitten har dock inte atit sa mycket att det blivit nagra konsekvenser. har upptackt mangon istallet, helt underbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s