Det här är verkligen Kina!

Mina damer, mina herrar. Jag, Erik Svanberg, är stolt att presentera ett nytt, friskt inslag på Equmenia-praktikanternas blogg. Inslaget kommer att gå under namnet: Det här är verkligen Kina!

Syftet med Det här är verkligen Kina! är att fånga stunder under vår tid i detta land, då vi verkligen känner att vi är i Kina. Det kan vara stunder, händelser eller platser som bekräftar, eller kanske till och med förstärker våra fördomar om Kina. Det kan också vara stunder som inte bekräftar våra fördomar men istället ger nya perspektiv på detta land. Inom snar framtid kommer detta inslag att presenteras i filmformat, men tills dess är det bilder som gäller. Dagens upplaga av Det här är verkligen Kina! visar nog inte så många överraskningar.

Det här är verkligen Kina! – Mycket människor, begränsad yta.

Det här är verkligen Kina! – Gamla människor i en park, spelandes Mahjong och olika schack-liknande spel.

Det här är verkligen Kina! – Kinesiska turister skäms inte för att spatsera runt iförda stilfulla turistkepsar.

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kina 10/11. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det här är verkligen Kina!

  1. Fredrik F skriver:

    Kul att lasa detta! Jag ar just nu ocksa i Kina, menlangst bort i Xinjiang, just nu i Kashgar. Ni har lyckats ganska bra med att fanga ”det kinesiska”… Vi far se om jag kan halsa pa er senare i host, annars kommer jag nog i var nagon gang till Wuhan. Allt gott!

  2. Peter Karlbom skriver:

    Haha, klockrent! Så Kina! Satt häromdagen och kollade på ett program om kineser i Sverige (något stort byggprojekt) och tänkte det där är verkligen Kina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s