Lunchrast

Sitter och knaprar på en knäckemacka, hör barnen som leker på skolgården. Hederlig svensk knäckemacka är grejer det! Här nere blir det mest pitabröd i vanliga fall. En grupp från Skövde kom till skolan idag och hälsade på. Med sig hade de bland annat knäckemackor som vi glatt tog emot 🙂 Det kommer grupper från Sverige lite titt som tätt och det är alltid kul att få visa dem skolan och det häftiga jobb som görs här.

Det är varmt ute. Jag fick höra att i vanliga fall brukar man behöva en långärmad tröja vid den här tiden på året men i år är det tydligen ovanligt varmt. Runt 35 grader. Så än finns det inget behov av tjocktröjor…

Alla barn och lärare på SIRA-skolan

Jag var nyss ute och lekte med de yngre barnen på deras rast. De är så söta och fina, alla drar i en och vill att man ska spela pingis med dem, titta på dem när de gör konster på klätterställningen eller till och med hjälpa dem att klättra. Alla ropar Karin, Karin och sen ler de så där sött så att man bara smälter. Det är jättehärligt att få vara ute med dem och leka.

Nu är min rast slut och det är dags att gå ut i värmen till barnen igen.

hörs snart igen!

kram karin

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Palestina och Israel 10/11. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lunchrast

  1. Håkan Galmén skriver:

    Fortsätt och trivs med ert arbete på SIRA-skolan, liksom med allt det andra ni (du och Linnea) gör. Kommer nog till Betlehem i februari på Sabeel:s konferens. Lyssnade på Naim Ateek i helgen och det gör att jag nog måste åka i februari. Då ses vi, hoppas jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s