Jag lever!

Okej. Liksom det nog var lite jobbigt for den forlorade sonen att komma tillbaka hem, tar det emot lite att komma tillbaka till den har bloggen. Jag har inte skrivit pa lange. Men se detta inlagg som ett livstecken. Jag lever! Och Max lever ocksa aven om hans bloggningsfrekvens vittnar om motsatsen (pik?). Jag antar val att det blir lite svarare att blogga nar allting inte ar nytt langre och att man sjalv slafsar i sig riset ur skalen med pinnarna nastan lika fort som eleverna har pa skolan.

Linnea och Karin kan inte undga att i sina inlagg beratta om de orattvisor de bevittnar varje dag i och runt omkring Betlehem. Som de, kanner jag ofta en stark kansla av att det ar nat fuffens med det har landet och dess politik. Jag har kant en stark kansla av att jag inte kan utesluta reflektionre kring detta i min bloggrapportering. Darfor kommer jag att reflektera lite over Kina och dess politik, men ocksa den otroligt ensidiga rapporteringen som vasterlandsk media star for.

Jag vet att du just nu sitter pa stolens yttersa kant och att du upprymt hoppas pa en fortsattning. Dock ska jag nu ga pa English Corner. Som sagt ar detta inlagg ett livstecken: jag lever och tanker fortsatta med det ett bra tag till. Fortsattning foljer i mitt nasta inlagg.

Peace

Erik

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kina 10/11. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s