Att vara fotbollspraktikant

Coach coach coaaaaach

Jag vänder mig om och ett av barnen som ska till träningen kommer springandes bakom mig med ett stort leende och fotbollsskorna i ena handen och vattenflaskan i andra.

Bonjour coach, ca va? Oui ca va, svarar jag. Vi går vidare uppfor den langa baken mot Mansimou och fortsätter mot fotbollsplanen tillsammans. Han ar nyfiken och har många frågor han vill ha svar på, vart bor du någonstans coach, vilket europeiskt lag hejar du på, känner du den och den svenska fotbollsspelaren, kan du prata mycket engelska, vad heter det på svenska, kan vi inte få spela mycket på träningen idag. Man blir glad och inspirerad när man får tid med barnen de är så sköna och tycker det är så roligt att få prata med oss och det är full fart på träningarna och de håller inte tillbaka sitt missnöje om de får ett felpass på träningen, de säger vad de tycker helt enkelt.

 Martin

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kongo-Brazzaville 10/11. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s