Nya tag!

Nu var det allt för länge sedan jag skrev på den här bloggen. Thailand har hamnat på efterkälken vad det gäller uppdaterandet men nu ska det bli ändring på detta. Jag ska försöka återgå till de fina tipsen som vi fick i Sverige innan vi åkte; kort, ofta och mycket bilder…

Hur som helst, här är allt bra och vi har fullt upp. Julen firas hela december så jag och Louise har varit på flera firanden på elevhem och i byar. Vi jobbar också med ett julspel som vi ska sätta upp tillsammans med eleverna. Det är drama, sång och dans och jag tror att det kommer att bli jättebra men det behövs mycket övning! Det är en stor utmaning både för oss (jag är inte van på dessa områden) och för eleverna som ska prata och sjunga på engelska men det är väldigt roligt!

Vi hörs snart igen /Johanna

 

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Thailand 10/11. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s