julspel

Under de senaste 2 veckorna har vi tillsammans med eleverna övat på vårat julspel och nu börjar det dra ihop i sig för premiär. Det är i och för sig vår enda föreställning också men det kommer att bli grymt bra! Vi ser alla fram emot det väldigt mycket.

Det har inte varit helt enkelt då vi ibland kan vara lite ”för-planerade-svenskar” medan de tycker att de har tusen andra saker som är mycket viktigare att göra än att öva. Vi har gjort vårat bästa för att få ihop organiserade övningar och gjorde till och med ett schema, som vi inte ens själva lyckades följa. Det gäller att vara flexibel med 60 elever som alltid lyckas att vara på olika ställen! Hur som helst är det väldigt roligt och nu börjar de bli riktigt duktiga på både dramat, sångerna och dansen som vi har lärt dem. Vi är sjukt nöjda och stolta över våra underbara elever!

Herdar och får

Dansövning!

 

 Kram

Som/Louise och Malii/Johanna

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Thailand 10/11. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s