lên game máy?

Hej!

Igår åkte vi till Sop Moei, där ett annat elevhem ligger. Eleverna som bor där är i åldrarna 9-13. Där kommer vi att vara vissa helger, leka med barnen och ha lite engelskaundervisning. Eftersom vi inte  har träffat eleverna så mycket än, var de ganska blyga, men även väldigt nyfikna på oss. Vi spelade bland annat volleyboll så vi fick ont i armarna, lekte typiskt svenska lekar och hade lite enkel engelskaundervisning. Barnen var väldigt taggade på att lära sig och det märktes att de uppskattade att vi var där, så vi ser fram emot fler helger på elevhemmet.

På elevhemmet hängde det även några mindre barn

Volleyboll

Lek-tajm!

One, two, three, stop!

/Louise och Johanna

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Thailand 10/11. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till lên game máy?

 1. Ingvar och Ewa Skeppstedt skriver:

  Va mysigt det set ut med så många härliga ungar. Hoppas ni fortsätter att trivas i Sop Moei. De är ju så otroligt tacksamma att överhuvud taget få nån uppmärksamhet och så engelska-träning på köpet. Ha det gott.
  Ewa o Ingvar

 2. J .T. skriver:

  choop len game maakmaak khrap.
  great
  och allt gott
  Jonas

 3. Johanna & Louise skriver:

  Ja, det var jättemysigt, alla barn är så goa! Vi ska dit på fredag igen så vi hoppas det blir lika kul! Som sagt så är de ju väldigt tacksamma över att vi kommer dit:) Hoppas allt är bra med er! Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s