English camp

Hej!
För två veckor sedan hade vi vårat engelskaläger på hostlet för ungefär 30 elever. Det var väldigt intensivt och mycket att tänka på men det blev jättebra och vi är så nöjda! Vi gjorde en massa skojiga saker under lägret, bland annat lekte vi lekar, bakade chokladbollar, hade engelskalektioner, kollade på film, sjöng och dansade ringlekar, övade draman, hade andakter och åkte till en nationalpark och badade. Sista dagen hade vi en rolig showkväll där alla medverkade och det bjöds på mycket skratt. Vi hade jätteroligt tillsammans under lägret och kunde inte ha fått en bättre avslutning med eleverna!

Vi gjorde även ett bildspel där man kan få se lite mer från engelskalägret men det funkade tyvärr inte att ladda upp här. Men filmen finns på den här länken: http://8manaderithailand.blogspot.com/2011/03/english-camp.html

Ha det fint!
/Louise och Johanna

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Thailand 10/11. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s