Intensivt

Mycket att gora. Man forsoker mer och mer fa in fler och fler saker i schemat. Nu pa sistone har det varit utflyker med praktikanter, evangelisation med fralsningsarmens pastorskandidater, overvakning av gudstjanster, volleybollmatcher, congo-ghana, overnattning pa mansimou och bad i kongofloden, brassundervisning, lara ut svenska sanger till sondagsskolan mm. Ar grymt kul att ha mycket att gora. Ar det inte schemalagt sa ar det alltid nagon man ska traffa eller sa dyker det upp nagot. Tvatten och internetbesoken har blivit allt glesare pga tidsbrist. Ibland sa blir man dock tvungen att andra planer. Haromnatten slog febern till. Gick upp vid 6 som vanligt for att ha traning. Bestamde mig dock for att kraftlosheten, frossan,huvudvarken, snuvan och hostan var for tunga sa stannade hemma. Efter lite tabletter och vila ar jag dock pa battringsvagen nu och hoppas bli frisk snart, det finns ju sa mycket att gora! Man vill verkligen vara i kyrkan, pa traningen och traffa sina vanner. Aven om man kan bli trott sa far man sa mycket energi av allt man gor och de man traffar. Ett intensivt men givande och roligt praktikanteri.
Host, snorvel och brr
/ Gustav

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kongo-Brazzaville 10/11. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Intensivt

  1. Sara W skriver:

    Ah yaya, bon guerison! Trist att förkylningen skulle toppa med feber och sånt, blev det pallu till och med? Hoppas inte! Kör på vetja, gör allt och träffa alla och njut av det, men kom ihåg att gå lite långsamt genom kvarteren nån gång ibland också, du vet så där strosande som om du inte skulle komma framåt alls..! 😉

    Hälsa familjen, pastor Ed och ya Akim!

    Och när får vi läsa om susafonvälsignelsen..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s