Uppföljning: Kobayashi Maru

Bästa medmänniskor!

Jag vill bara ge er en kort resumé angående recent events och vår situation här i Kina.

Förra torsdagen skulle vi åka till visumkontoret i Wuhan för att få en förlängning på vårt visum (det 30-dagarsvisum vi fick i Hong Kong). Det visade sig att vi hade alla dokument de ville ha. Efter ännu ett besök på visumkontoret gav de oss mer krav. Detta gjorde oss smått förtvivlade och en stress och oro lade sig över mig och Max. Vi fick lite men mycket begränsad hjälp från vänner här i Kina eftersom två vänner till oss som har hjälp till med, t ex visumprobplem, har flyttat utomlands. Till lördagen hade vi dock samlat ihop allt visumpoliserna ville ha och lämnade då in vår ansökan.

Vi får veta om de accepterar ansökan nästa måndag och visumet kommer nog att räcka fram till den 9e maj.

Att tampas med visumpolisen känns ibland som ett ”Kobayashi Maru-test i Star Trek”, som ”Skorpan & Jonatan mot Katla”, som ”Frodo & Sam mot Sauron”.

Naturliga följdfrågor: Vem av Max och mig är Skorpan/Jonatan? Har du bättre, mer slående liknelser? Dela med dig i sådana fall.

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Kina 10/11. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uppföljning: Kobayashi Maru

  1. equmenia skriver:

    Vem av Erik och Max svarar fortast pa mail om i sommar bland annat? Har Erik och Max inte fatt mail om i sommar bla. Ha det bra!
    / Kongo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s