Vilken tid?

Under våra månader i Thailand har vi fått lära oss att saker och ting aldrig går som planerat men jag slutas ändå inte att förvånas. Senast var förra veckan då vi hade bestämt träff med hostelfamiljen i Mae Sariang den 15 april. Jag tror att datumet hade upprepats otaliga gånger för att undvika risken för missförstånd men tyvärr! Hur som helst så skulle vi ses där och sedan åka tillsammans till en by men när Louise och jag kom fram till elevhemmet på fredagskvällen var det helt tomt. Vi hade ändå tur och kunde bo där (dock utan vatten) då deras grannar agerade ”husvakter” och släppte in oss.

Soliga, varma och svettiga dagar gick och vi försökte förgäves att ringa till hostelpappan Aphirak men han kunde inte svara eftersom de inte har täckning på mobilerna i byarna. Det fanns inte så mycket mer för oss att göra än att vänta och även hinna bli irriterade på att de inte hörde av sig. Tiden segade sig fram men till slut så ringde telefonen!
-Hello, it’s Johanna!
-Hello! Where are you?

Aphirak frågade helt som vanligt om vi ville åka till byn med dem och JA, det ville vi ju såklart. Vi hade ju bara väntat i 3 dagar och det kallas nog inte ens försening i karenkulturen. De hade helt enkelt glömt bort oss och känt för att stanna i den andra byn lite längre. Men som man säger; inga problem!

Och ja, då var det inte så himla kul men nu i efterhand är det en liten rolig historia som är ett av många fina minnen som man kommer att bära med sig hem till Sverige. Snart kommer vi hem, endast 22 dagar kvar och jag längtar väldigt mycket!

Kramar Johanna

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Thailand 10/11. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vilken tid?

  1. J .T. skriver:

    Mai pen rai.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s