Förberedelse inför julen

Nu börjar det förberedas inför julen här i Betlehem. På vägen upp mot Krubbans torg och Födelsekyrkan lyser det stjärnor, änglar och annan julbelysning. Affärerna säljer julpynt och dekorationer och det ger en sådan julstämning att se alltihop. Idag har det också varit julmarknad med mycket folk, julmusik och fina, roliga och goda saker att köpa, och vi passade på att skaffa oss varsin chokladkalender. Det är nästan bara snön som fattas för att det ska infinna sig en ”riktig” julstämning och vi har fått höra flera gånger att det kanske kommer snö. Spännande att se om det blir så.

På Krubbans torg stod de och satte upp en stor stjärna när vi gick förbi och det såg ut så här

 

Nu i veckan har vi också varit på Thanksgiving-middag där alla hade med sig något att äta, och vi fick bland annat äta kalkon. Kalkonen vägde 10 kg och var väldigt god. Vi bidrog med en kladdkaka med marabouchoklad som var väldigt uppskattad.

Det var allt för den här gången.

Trevlig advent!

Gabriella

Annonser

Om equmenia

equmenia är en gemensam organisation för riksförbunden MKU, SBUF och SMU. equmenia är till för riksförbundens lokala föreningar, som bedriver verksamhet för barn och ungdomar i hela Sverige. equmenias första och största mål är att sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling.
Det här inlägget postades i Palestina och Israel 11/12. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s